Sok od kupine 250ml

Sok od kupine može pružiti iznenađujuće zdravstvene benefite za one koji ga redovno dodaju u svoju jutarnju rutinu ili ga uključe u svoju ishranu na druge načine.
Sok od kupine 100% je pasterizovan, originalnog ukusa i mirisa i prepun hranljivih sastojaka i ne sadrži veštačke aromu, zaslađivač, konzervans.

*U cenu je uračunat PDV. Za naručivanje kutije od  12 kom, troškovi dostave su besplatni. Za pravna lica se odobrava popust.

 

259.00рсд

Nema na zalihama

Share on
Kategorija:

Sok od kupine koristi se već hiljadama godina kao tradicionalni narodni lek za nekoliko različitih zdravstvenih tegoba, a poznat je i po istovremeno pikantnom i slatkom ukusu.

Zdravstvene prednosti kupine uključuju bolju probavu, ojačan imunitet, zdravo funkcionisanje srca, prevenciju raka. Takođe poboljšava pamćenje, olakšava mršavljenje, održava kosti jakim, poboljšava vid, a može poslužizi i kao dragocena hrana tokom trudnoće zbog impresivnog spektra hranljivih satojaka.

Nutritivna vrednost

 

Energija 189 kJ / 44 kcal
Masti manje od 0,10 g 
od kojih:
Zasićene masne kiseline manje od 0,10 g 
Ugljeni hidrati 10,6 g 
od kojih:
Šećeri 6,4 g 
Proteini 0,3 g 
So manje od 0,10 g 
Nutritivna deklaracija je usaglašena sa sa Prilogom 14 Pravilnika o deklarisanju, označavanju i reklamiranju hrane (Sl. glasnik rs br.19/2017)