Namaz od maline 330g

Moguća dostava poštom.

Namaz od maline je napravljen od maline sorte vilamet  sa našeg imanja. Spajanjem tradicionalnih i modernih recepata dobili smo perfektan, osvežavajući, originalan, ukusan i mirisan namaz od maline. U svakom našem proizvodu se trudimo da se u njemu nalazi što veći procenat voća i da bude zdrav i prirodan. Namaz od maline sadrži 74% maline, šećer, sredstvo za želiranje – pektin, limunsku kiselinu. Proizvod ne sadrži veštačke arome, zaslađivače, konzervanse.

*U cenu je uračunat PDV. Za naručivanje preko 12 proizvoda, troškovi dostave su besplatni. Za pravna lica se odobrava popust.

 

399.00рсд

Share on
Kategorija:
Ovo je jedan veoma ukusan svestrani namaz od maline. Ujutru je neizostavan za doručak namazan na mirisan topli domaći hleb ili dvopek, uz šolju mleka, ili kao dodatak jutarnjem voćnom napitku u blenderima. Za popodne može poslužiti kao kao preliv za dobar komad mesa ili kao perfektan pojačivač ukusa na nekom dobrom siru. Vrhunski ukus dodaje sladoledu dok odmarate, smejete se ili  ćaskate sa društvom. Deca će vam uživati u palačinkama posle dnevnih aktivnosti, a tek u kiflicama za večeru. Zato što je zdravo, prirodno i kuvano s ljubavlju.

Nutritivna vrednost

 

Energija 746,94 kJ / 175,78 kcal
Masti manje od 0,10 g 
od kojih:
Zasićene masne kiseline manje od 0,10 g 
Ugljeni hidrati 42,88 g 
od kojih:
Šećeri 41,69 g 
Proteini 0,84 g 
So manje od 0,10 g 
Vitamin C 0,11 g 
Nutritivna deklaracija je usaglašena sa sa Prilogom 14 Pravilnika o deklarisanju, označavanju i reklamiranju hrane (Sl. glasnik rs br.19/2017)