Naša priča

Naša priča

 

Ovo je jedna naizgled sasvim obična priča. Krenula je gotovo sasvim slučajno kada smo rešili da želimo da pronađemo miran kutak u prirodi, negde izvan urbane sredine, čisto da slobodno vreme provedemo na najkvalitetniji način. Nismo imali predstavu kako izgleda živeti na selu, osim da smo imali vatrenu želju da probamo.

U početku smo imali drugačije planove, ali nas je put odveo put Rajca. Tada nismo ni slutili da smo bili blagosloveni i da smo dobili u stvari jedan veliki i nemerljivi poklon. Možda niste gledali film “Pod suncem Toskane”, ali bilo je zaista veoma slično. Ljubav na prvi pogled! Imanje koje smo videli svidelo se svim članovima porodice i jednoglasno smo doneli odluku da je to naš izbor.

Sada je već šest godina kako smo kupili jedno prelepo imanje na obroncima Rajca. Bila je to jedna od onih promena zbog kojih budete beskonačno zadovoljni jer ste je doneli. Pronašli smo svoj mali raj na zemlji, samo 100 km udaljen od Beograda, i svaki slobodan trenutak provodimo na njemu. Lepa je Toskana, lepa je i Šampanja, ali mi nismo dovoljno svesni toga koliko je lepa Šumadija.

Danas smo iskreno srećni iz više razloga. Srećni zbog osećaja sigurnosti, iako su razni izazovi pred nama i to zbog osećaja blagostanja, jer zemlja i priroda koju imamo, kojoj se nesebično dajemo, vraća nam i poklanja višestruko. Ovo je priča upravo o tome, kako se uz malo truda i mnogo volje ubiraju najlepši plodovi, a to su plodovi mog imanja.

Darovi čiste prirode

 

Sve je krenulo od jednostavne želje da imamo nešto svoje, da oživimo imanje i da uživamo u plodovima koje sami proizvedemo. Šta ćete ukusnije od voća koje važi za crveno zlato, još je i zemljište na obroncima Rajca bilo idealno za uzgajanje maline. I tako je sve krenulo, u početku sa onim što je bilo dovoljno za berbu maline.

Pošto volimo sve da isprobavamo, pokušali smo da napravimo domaći sok i domaći namaz. Ispali su odlično! I tako se došlo na ideju – što ne bismo probali da podelimo i sa drugima. Dalje je sve išlo samo od sebe, zasadi pod malinom su rasli, ideje su se nizale. Pored maline je na red stigla i kupina, probali smo da i nju preradimo na taj način da uvek imate osećaj sveže ubranog voća, ma šta da probate.

Pre dve godine napravili smo i naš ponos „ISKRENU RAKIJU“, која predstavlja savršen balans između starog i novog и koja odiše aromama kako sveže šljive i floralnih nota, tako i kompleksnim ukusima dobijenim odležavanjem u hrastovim buradima.

 

Život u skladu s prirodom

 

Zadovoljni smo što naša ideja da nam proizvodi budu vrhunskog kvaliteta, dobija svoj značaj, jer smo sigurni da činimo dobro za zdravlje i želimo to i da podelimo sa vama.️Verujemo da velika većina od vas ima tamo negde svoje selo, svoju zemlju koja vas zove da vam podari sreću.

Pokušajte da je oživite, raskrčite, zaorete, posadite, da date deo sebe. Nije uopšte teško, malo po malo, a onda napravite nešto svoje, jedete svoju hranu, zdravi ste i srećni. Pogledajte šta smo mi uspeli za samo šest godina, pokušajte i VI. Potrebno je malo VOLJE, malo više rada i malo AVANTURIZMA.

Dok vaši plodovi porastu, i dok stasaju, trudićemo se da plodovi našeg imanja nađu put do vas. Tu smo zbog VAS sa zdravim i kvalitetnim proizvodima. Svime što uradimo činimo da plodovi našeg imanja budu podjednako i vaši.